Tara Meyer Robson – Fluxul

Tara Meyer Robson - Fluxul

În locul unde ştiinţa se îmbină cu spiritualitatea, Metoda Fluxului nu poate lăsa indiferenţi nici pe cititorii care înţeleg prin spiritualitate iubirea în acţiune, iubirea aplicată în viaţa de zi cu zi, întru schimbarea nivelului de conştiinţă colectivă, dar nici pe psihologii sau pe acei cititori ce caută prin fizica cuantică ori printre ştiinţele de graniţă, noi abordări şi explicaţii posibile pentru ceea ce, iată, demult nu mai pare o extravaganţă sau nebunească ori „paranormală” abordare a câmpului unic şi unitar ce ne conţine pe toţi, întreaga omenire, a inconştientului colectiv, ori a câmpului conştiinţei colective din care toate sunt atrase în manifestare. După cum nici faptul că suntem ceea ce gândim şi că puterea gândului nostru este ceea ce naşte o realitate sau alta, nu mai este demult o utopie. Cercetări şi aplicaţii tehnologice ale acestora demonstrează în zilele noastre că putem coordona realitatea prin puterea mentală, că ne putem vindeca de boli ale corpului fizic ori de o gândire limitativă prin simpla folosire cu adevărat a celei mai înalte capacităţi a omului, gândirea.

Extrem de importante şi valoroase sunt testele pe care le propune autoarea, Testul Factorului de Flux şi Testul Tipului de Realitate. Adevărate unelte practice pentru evidenţierea paradigmei personale, aceste teste sunt urmate de explicaţii ce conţin suficiente argumente pentru ca cititorul să-şi dorească să meargă spre finalul cărării, acolo unde va avea libertatea de a-şi construi singur un program individual şi individualizat pentru rezolvarea problemelor personale. Un program de 40 de zile, şi nu întâmplător 40 de zile!

În şedinţele de consiliere individuală pe care le face uimeşte oamenii nu numai cu „diagnosticarea problemei”, ci şi cu soluţiile pe care le propune, soluţii pe care, de altfel, le-a adunat şi sintetizat în cartea sa, „Fluxul 40 de zile pentru o transformare totală a vieţii”.

Posted on June 9, 2013, in Editura Cartea Daath and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: