[carte] Anodea Judith – Intelepciunea chakrelor

Anodea Judith - Intelepciunea chakrelor

De ce credeţi că împreunăm mâinile la piept atunci când ne rugăm? De ce simţim fluturaşi în stomac înaintea unei întâlniri romantice? De ce regii erau unşi pe creştetul capului, înainte de a avea dreptul să poarte coroana? Pentru că – aşa cum au descoperit vechii hinduşi – avem în corp şapte centri de energie care, odată activaţi, ne permit să devenim oameni în sensul deplin al acestui cuvânt.

Am cumparat zilele trecute aceasta carte si, chiar dupa primele randuri citite, pot spune ca merita fiecare minut de lectura. Este o carte completa, bogata in informatii pana la cele mai mici detalii, cu explicatii detaliate, planse si desene, exercitii si meditatii. Corpul subtil al omului dezvaluit cu generozitate in aproape 500 de pagini.

Un plus suplimentar pentru prezentarea cartii, coperta cartonata, legata, e o carte “solida”, pregatita pentru a fi citita de mai multe ori. Poate hartia nu e de cea mai buna calitate, dar… nu le putem avea chiar pe toate.

Iata ce ne povatuieste autoarea, Anodea Judith, in introducerea cartii: “Citiţi această carte cu răbdare. În ea sunt multe de digerat. Faceţi astfel încât chakrele să devină o lentilă prin care să puteţi privi viaţa şi lumea. Călătoria este plină de evenimente şi bogat colorată. Lăsaţi să vi se arate Podul Curcubeului din suflet, astfel încât să vă puteţi urma calea!”

Posted on July 12, 2013, in Recomandari and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: