[carte] David Pond – Chakra

David Pond - Chakra“Chakra. Adevărata energie a vieţii” te învaţă cum să te eliberezi de o problemă care te preocupă în mod obsesiv şi să te concentrezi, în schimb, asupra energiei interioare, sau chakra, ce produce dezechilibrul respectiv.
Chakrele reprezintă un străvechi model de stimulare şi echilibrare a energiilor fizice, emoţionale, mentale şi spirituale. Aceste vârtejuri energetice constituie un fel de hartă a universului tău lăuntric. Cu cât energia curge mai liber în fiinţa ta, cu atât mai puternică este starea ta de sănătate şi de bună dispoziţie.
Atunci când problemele, provocările şi dificultăţile de tot felul îţi tulbură viaţa, găseşţi în modelul chakrelor un instrument pentru identificarea sursei conflictului din propria ta fiinţă.
“Chakra. Adevărata energie a vieţii” îţi pune la dispoziţie tehnici specifice de modificare a bilanţului energetic al fiinţei tale şi de atingere a unui nou nivel de conştiinţă. Şi, de îndată ce vei fi învăţat să-ţi trăieşti viaţa cu bucurie şi într-un mod mai armonios, universul exterior va prinde şi el contur.

Citeşte on-line sau Download PDF

Posted on September 9, 2013, in Sanatate-Nutritie-Wellness and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: