[carte] Esther şi Jerry Hicks – Intrarea în Vortex – Învăţăturile lui Abraham

Esther şi Jerry Hicks - Intrarea în Vortex - Învăţăturile lui AbrahamOri de câte ori ştii exact ce nu îţi doreşti, înseamnă automat că ştii şi ce îţi doreşti cu adevărat, chiar dacă nu eşti întotdeauna conştient de acest lucru. Această cunoaştere emană din tine ca o rachetă a dorinţei şi pătrunde în ceea ce noi numim Vortexul Creaţiei. De fapt, este vorba de Vortexul Creaţiei tale. Această dorinţă, care s-a născut din însăşi viaţa ta, ajunge în forma ei energetică în acest loc vibratoriu pe care noi îl numim Vortexul Creaţiei, declanşând astfel automat Legea Atracţiei (atragerea unor energii care au aceeaşi frecvenţă de vibraţie), care atrage în viaţa ta toate componentele asociate cu ea.
Ori de câte ori simţi o emoţie sau o experienţă negativă, acest lucru se datorează faptului că în forma ta fizică, tu nu te pui la unison din punct de vedere energetic cu această stare existenţială superioară a ta. Scopul meditaţiilor ghidate din această carte este de a te ajuta să îţi accelerezi frecvenţa de vibraţie, astfel încât să intri în rezonanţă cu conştiinţa ta superioară (sinele tău real). Dacă vei descoperi o modalitate de a nu mai opune rezistenţă celui-care-ai-devenit, punându-te la unison cu această stare de conştiinţă, te vei plasa automat în interiorul vortexului, şi astfel vei înflori.

Întreaga noastră învăţătură îşi propune să te ajute să te orientezi din ce în ce mai mult către starea ta de bunăstare naturală, dar ghidul de faţă a fost creat cu scopul intenţionat de a te ajuta să înţelegi un lucru foarte important: că ori de câte ori faci eforturi prea mari, pornind de la o nevoie, o durere, o stare de îngrijorare, de mânie sau de tristeţe, starea ta de spirit se situează în afara vortexului, fapt care face ca efortul tău să fie mai degrabă contraproductiv, întrucât nu face decât să amplifice şi mai mult tiparul pe care l-ai cultivat până acum, tipar care nu se situează în interiorul vortexului.
În schimb, dacă poţi descoperi o modalitate de a-ţi schimba focalizarea, astfel încât să te situezi în interiorul vortexului, respectiv să te pui la unison cu cel-care-eşti-cu-adevărat, starea ta de spirit va deveni astfel 100% pozitivă, iar probabilitatea ca dorinţele tale să se îndeplinească va creşte considerabil. Acesta este unicul scop al acestui ghid practic. El te poate ajuta să elimini mai rapid gândurile de rezistenţă, din care o parte le-ai cultivat întreaga ta viaţă. În acest fel, te vei folosi în mod direct de Energia care creează lumile pentru a ajunge acolo unde doreşti şi pentru a trăi viaţa pe care o preferi.
Dintre toate recomandările care urmează, niciuna nu este mai importantă decât cea referitoare la respiraţie. Aceasta reprezintă cea mai rapidă cale de conectare cu Sursa din care ai provenit. Dacă vei practica meditaţiile respirând profund, corpul tău fizic va avea foarte mult de câştigat. Dacă vei face acest lucru zilnic, timp de cel puţin o săptămână, vei ajunge să intri cu uşurinţă în vortex, cel puţin în timpul meditaţiei, dacă nu chiar în viaţa ta de zi cu zi. Iar noi îţi garantăm că atunci când te vei afla în interiorul vortexului, respectiv atunci când vei fi aliniat cu cel-care-eşti-cu-adevărat, vei intra automat şi total pe frecvenţa Sursei tale. Odată ajuns în interiorul Vortexului Creaţiei tale, nu numai că te vei pune la unison cu puterea Fiinţei tale, cu claritatea intenţiilor tale, cu însăşi menirea existenţei tale şi cu adevărata ta valoare, dar vei atrage astfel în viaţa ta toate lucrurile pe care ţi le-ai dorit vreodată. Cu alte cuvinte, distracţia va fi totală.
Foarte importantă este şi perseverenţa. Dacă vei practica zilnic câte 15 minute de meditaţie, stând într-o poziţie confortabilă, purtând haine confortabile şi cu ochii închişi, focalizându-ţi atenţia asupra respiraţiei şi asupra cuvintelor de mare putere ale meditaţiei, tu vei redeveni automat cel-care-eşti-cu-adevărat.
Noi te iubim foarte mult şi, ca întotdeauna, rămânem în interiorul vortexului.

Download

Posted on September 22, 2013, in E-books and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: