[e-book] – Ester & Jerry Hicks – învăţăturile lui Abraham

Esther si Jerry Hicks - Intrarea in vortex - Invataturile lui Abrahamdownload pdfDacă poţi descoperi o modalitate de a-ţi schimba focalizarea, astfel încât să te situezi în interiorul vortexului, respectiv să te pui la unison cu
cel-care-eşti-cu-adevărat, starea ta de spirit va deveni astfel 100% pozitivă, iar probabilitatea ca dorinţele tale să se îndeplinească va creşte considerabil.

Acesta este unicul scop al acestui ghid practic. El te poate ajuta să elimini mai rapid gândurile de rezistenţă, pe care o parte le-ai cultivat întreaga ta viaţă. În acest fel, te vei folosi în mod direct de Energia care creează lumile pentru a ajunge acolo unde doreşti şi pentru a trăi viaţa pe care o preferi.

— Din Introducerea lui Abraham

 

 

Esther si Jerry Hicks - Legea atractiei - Invataturile lui Abrahamdownload pdfNu există nimic care să nu poţi să fii, să faci sau să ai…
Adevarata ta muncă constă în a decide ce îţi doreşti şi apoi să te focalizezi asupra acelui lucru, astfel încât să îl atragi în viaţa ta.
Acesta este procesul creaţiei: să te gândeşti la ceea ce îţi doreşti, atât de mult şi atât de limpede încât Fiinţa ta Interioară să îţi răspundă prin emoţii.
Acum că înţelegeţi, ca să spunem aşa, regulile acestui extraordinar joc al Vieţii Eterne pe care îl jucaţi, urmează să aveţi o experienţă minunată, pentru că acum vă controlaţi în mod creator propriile experienţe în planul fizic în care trăiţi.

Posted on October 14, 2013, in Dezvoltare personala and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: